Regnskap

Regnskap blir enkelt med et godt kassesystem!

In Innlegg by Hans Inge Myrvold

Rett regnskap gir godt vennskap

Ordtak

Tykkjer du det er vanskeleg halde kontroll og oversikt på alle bilag og kasseoppgjør? Med kassesystem frå Supplèr, hjelp me deg og di bedrift med elektronisk overføring til regnskapet.

Det er mange fordeler med kassesystem frå oss, eit av dei er funksjonen med elektronisk overføring til regnskap. På få sekund, sender du alle dagsoppgjør over til regnskapsfører. Dette betyr i korte trekk at du bruker mykje mindre tid på administrative oppgaver, sparar pengar, og sist men ikkje minst hold oversikt og kontroll på drifta.

Regnskap

For dei aller fleste av oss, er eit ajourført og velført regnskap alfa-o-mega. Utan at ein har korrekte og oppdaterte tal å forhalde seg til, mister ein fort kontroll over drifta.

Supplèr gjev alle sine kundar god innføring i korleis elektronisk overføring fungerer. I samarbeid med regnskapsfører, setter me opp alle detaljer, og gjennomfører testing av forsendelser. Dette for å kvalitetssikre at alle detaljer er riktige.

Vår garanti til deg som kunde, er at vår elektroniske overføring fungerer saman med alle rekneskapssystem. Garantien er og at du fort finn gevinsten i å ta i bruk denne funksjonen.

Difor er vårt slagord til deg i denne omgang; «Rett regnskap gir godt vennskap»
Eit vennskap med Supplèr skal holde lenge, og du skal føle deg trygg på oss som din samarbeidspartner.

For meir informasjon om kassesystem frå Supplèr, ta kontakt med oss i dag!
Ring oss gjerne på telefon 56 12 32 12, vi er her for deg!